contact@seaconstruct.ro

   

0743 080 021 / 0762 303 088


Dirigentia de santier reprezinta  un serviciu prestat de catre un diriginte de santier autorizat I.S.C. pentru beneficiarul unei investitii, in vederea asigurarii calitatii  lucrarilor, respectarii proiectului si punerea in opera a materialelor cerute in proiect .  Activitatea de dirigentie de santier se desfasoara in baza unui contract de prestari servicii . Asadar, activitatea de diriginte de santier are un pret stabilit inainte de inceperea lucrarii intre diriginte si beneficiar, functie de complexitatea lucrarii .

Cum se stabileste un pret pentru un diriginte de santier? ……..

Dupa ce este finalizat din partea  proiectantului un proiect complet, verificat de catre verificatori atestati pe specialitati  si impreuna cu autorizatia de construire, predati documentatia catre un diriginte de santier pentru analiza si pentru prezentarea unei oferte. Oferta va fi direct influentata de factorii enumerati mai sus la care se adauga si  distanta pana la amplasament. In conditiile actuale , un pret corect  pentru ca un diriginte de santier, sa desfasoare activitatea de dirigentie in conditii normale  si legale ar avea valoari cuprinse intre 1.500 ron si  2.000 ron pe luna pentru o lucrare de complexitate medie/domeniu de activitate ( constructie de aproximativ 200 mp ) ,  in raza de actiune a  dirigintelui .

Un pret cat mai real, o oferta apropiata de realitate, o puteti obtine completand si trimitand formularul online de solicitare oferta .