contact@seaconstruct.ro

   

0743 080 021 / 0762 303 088


Serviciile noastre de proiectare sunt concepute pentru a oferi soluții inovatoare și eficiente, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Echipa noastră de proiectanți experimentați și creativi abordează fiecare client cu pasiune și dedicație, concentrându-se pe fiecare detaliu pentru a livra rezultate de cea mai înaltă calitate. Ne străduim să fim mereu în pas cu cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul construcțiilor. Astfel, ne asigurăm că proiectele noastre sunt la nivelul celor mai înalte standarde.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea proiectului, garantăm că fiecare soluție de proiectare este realizată cu atenție și responsabilitate.

servicii de proiectare

Documentație în faza DTAC – 5 euro/mp (Documentație pentru obținerea autorizației de construire).

Faza de elaborare a proiectelor prezentate pe site este de Proiect Tehnic complet (PT), conținând toate specialitățile:
arhitectura
toate părțile scrise și desenate specifice, elaborate pentru faza DDE (Detalii De Execuție);
rezistența
toate părțile scrise și desenate specifice, faza DDE, verificat de un verificator MLPAT;
instalații
proiectele de instalații sanitare, termice și electrice, verificat de un verificator autorizat.
deviz estimativ
parte componentă a documentației tehnice complete, conținând listele cu necesarul de materiale și cu cantitățile de lucrări prevăzute în proiectul tehnic.

Prețul proiectului complet (PT+DDE+DTAC) se obține înmulțind suprafața desfășurată a construcției (aria desfășurată construită: ADC) cu tariful de proiectare de bază 12 Eur/mp ADC.

În acest preț este inclus și proiectul D.T.A.C. (Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construcție) și adaptarea proiectului tip la terenul beneficiarului.
La cerere, proiectul poate fi livrat și în varianta în oglindă.

Tarifele de proiectare prezentate mai sus sunt tarife de bază, nu conțin TVA și reprezintă prețul total al unui proiect tip complet (proiect nemodificat). Sunt acoperite toate fazele de proiectare și toate specialitățile implicate în proiect, în conformitate cu prevederile Legii nr.10/1995 privind calitatea în construcții, a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executării de construcții, legi actualizate.

Așadar, cu un portofoliu divers de proiecte finalizate, suntem încrezători că putem răspunde cu profesionalism tuturor cerințelor de proiectare.