contact@seaconstruct.ro

   

0743 080 021 / 0762 303 088


 1. DIRIGENTIE DE SANTIER
  Prin intermediul personalului nostru oferim servicii de dirigentie de santier pentru toate categoriile de importanta (A, B, C si D) pentru lucrari de constructii civile, industriale si agricole.
 2. RESPONSABIL TEHNIC CU EXECUTIA – RTE
  Prin intermediul personalului nostru oferim servicii de urmarire a executiei in calitate de RTE (responsabil tehnic cu executia) pentru toate categoriile de importanta (A, B, C si D) pentru lucrari de constructii civile, industriale si agricole.
  Responsabilul tehnic cu executia intocmeste si tine la zi registrul de evidenta a lucrarilor de constructii pe care le coordoneaza tehnic, verifica fisele sau proiectele tehnologice , verifica si urmareste graficul de derulare a lucrarilor , avizeaza planurile de verificare a executiei si proiectul de organizare , opreste executia lucrarilor pentru abateri grave de la prevederilor proiectului si permite reluarea lucrarilor numai dupa remedierea lor. Responsabilul tehnic cu executia admite pentru executie numai lucrarile ce au la baza detalii de executie verificate de catre verificatori de proiecte atestati.
 3. AUDIT ENERGETIC
  Prin intermediul personalului nostru oferim servicii de expertizarea termica si energetica a cladirilor de locuit. Aceasta operatie consta in determinarea caracteristicilor termotehnice si functionale reale ale sistemului cladire – instalatie, in scopul caracterizarii din punct de vedere energetic a cladirilor. Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.
 4. CONSULTANTA SI ASISTENTA TEHNICA
  Prin intermediul personalului nostru practicam servicii necesare realizarii investitiilor de la idee pana la realizare, analizand solutiile tehnice , tehnologice, avantajele financiare, programele de lucru, etc., strict in interesul investitiei. Primordial in activitatea noastra de consultanta sunt: competenta profesionala, respectarea legalitatii, loialitatea fata de clienti si nu in ultimul rand etica profesionala.
  Relatia personalului SEA Construct Style cu clientii este bazata pe raportari saptamanale care cuprind in principal: abateri inregistrate, masuri luate pentru eliminarea cauzelor, masuri si actiuni propuse spre aprobarea investitorului, impactul situatiei la zi asupra termenelor obligatorii si a termenului final, analiza resurselor financiare consumate si disponibilitatea acestora pentru perioada urmatoare, etc.
 5. MANAGEMENT DE PROIECT
  Prin intermediul personalului nostru oferim servicii de management de proiect pentru orice tip de investitie.
 6. PROIECTARE COMPLEXA IN CONSTRUCTII
  proiectare arhitectura
  urbanism : PUD, PUZ
  proiectare structuri de rezistenta
  expertize tehnice
  proiectare instalatii termice
  proiectare instalatii sanitare si ventilatii
  proiectare instalatii electrice
  obtinere avize